NXXT Franchise – Een formule voor succes

NXXT Franchise

In 2018 benoemde het RTL4-programma Beste van Nederland de NXXT rijscholen van franchiseondernemer Jan Catsburg tot beste rijschool van het land. Deze titel heeft de rijschool vooral te danken aan haar hoge kwaliteit, full-service en zeer scherpe prijzen.

Enthousiaste en gemotiveerde rijinstructeurs

Wanneer je een pakket met rijlessen aanschaft, verwacht je dat een ervaren rijinstructeur jouw alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt zodat jij straks vol vertrouwen het CBR rijexamen ingaat. Iemand die enthousiast is, geduld heeft en vooral veel plezier heeft in het lesgeven. Toch is dit in de praktijk vaak niet zo. Zo legt Jan Catsburg, oprichter van NXXT Franchise en eigenaar van opleidingsinstituut Firstt uit: “Er is helaas nog een bepaald type rijinstructeurs dat het stereotype van chagrijnig en ongemotiveerd bevestigt. Die werken vaak in loondienst en gaan regelmatig met tegenzin naar het werk. Doordat de rijinstructeurs van NXXT zelfstandig werken, kunnen zij hun eigen tijd en planning bepalen. Mensen zijn nou eenmaal bereid om harder te werken wanneer dit invloed heeft op hun inkomsten. Bij NXXT Franchise verdien je meer zodra je meer leerlingen lesgeeft. Hierdoor zijn onze instructeurs geënthousiasmeerd en gemotiveerd om de leerlingen een zo plezierig mogelijke rijleservaring te bezorgen. Dus leerlingen weten zeker dat wanneer je kiest voor een rijschool van NXXT, je alleen les zal krijgen van de beste instructeurs en instructrices.”

Beste kwaliteit en scherpe prijzen

Naast de goede reputatie van franchisenemers via NXXT Franchise en de kwaliteiten van de rijinstructeurs, kiezen leerlingen ook voor een lespakket van NXXT dankzij haar scherpe prijzen. Zo starten de tarieven voor een rijles al vanaf 29 euro per uur. “De rijscholen van NXXT blijven zich onderscheiden door voortdurend alleen de beste kwaliteit en prijzen aan te bieden. Zo krijgen startende leerlingen een vrijblijvende gratis proefles. Zo kan je zelf bepalen of NXXT bij jou past zonder dat je gelijk aan een pakket vastzit. Daarnaast zijn onze lesauto’s nooit ouder dan drie jaar,” vertelt Jan Catsburg.

Opfriscursussen

Maar ook als je al in het bezit bent van een rijbewijs, maar bijvoorbeeld een poos niet gereden hebt, dan ben je bij de NXXT rijscholen van Jan Catsburg aan het goede adres. “Er is steeds meer vraag naar speciale opfriscursussen voor mensen die een tijd niet achter het stuur hebben gezeten. Dit zijn bijvoorbeeld senioren die niet meer op de hoogte zijn van actuele verkeersregels, maar ook studenten die hun rijbewijs hebben gehaald en toen naar het buitenland zijn verhuisd. Daar ontbreekt het aan rijcontinuïteit. Met speciale opfrislessen van NXXT zorgen onze instructeurs ervoor dat deze groep zich weer veilig voelt in het verkeer.”