BH Support

BH Support is een online webshop gespecialiseerd in sport bh’s. Eigenaresse Anita van Elmpt helpt vrouwen bij het vinden van de ideale sport bh; een bh die goed past, modieus is en voldoende ondersteuning biedt tijdens het sporten.

Het Bedrijf

Acht jaar geleden heeft de 56-jarige Anita van Elmpt haar online webshop BH Support opgericht waar vrouwen terecht kunnen voor zowel mooie lingerie als praktische sport bh’s. BH Support is de meest gespecialiseerde webwinkel op het gebied van sport bh’s en onderscheidt zich dan ook in de persoonlijke service die het bedrijf aan haar klanten aanbiedt. Door middel van een speciaal ontwikkelde sport bh test worden vrouwen persoonlijk door de eigenaresse geadviseerd over welke sport bh voor hen de juiste is. “Tegenwoordig is alles online, maar dat betekent niet dat de service daar ten kosten van mag gaan. Mijn klanten krijgen net zo’n persoonlijke service als wanneer zij een echte lingeriewinkel bezoeken.

Aan de hand van de antwoorden en de beoefende sport waar de bh voor bedoeld is krijgen vrouwen van mij een persoonlijk advies. Maar een echt goed zittende sport bh moet je ook zelf kunnen voelen. Daarom bied ik de mogelijk tot onbeperkt omruilen en gratis verzendkosten. Ook is er de optie voor het bestellen van een tweede bh, wat handig is voor dames die niet zeker zijn van het juiste model of maat. Welke goed zit hou je en de ander stuur je terug,”

De producten

Als grootste sport bh webwinkel van Europa levert BH Support bh’s in allerlei soorten en maten. Hoe intensiever de borsten bewegen tijdens het sporten hoe groter het belang van een goede ondersteuning wordt. Zo legt Anita van Elmpt uit dat vrouwen die paardrijden een veel meer ondersteunende bh nodig hebben dan bijvoorbeeld vrouwen die yoga beoefenen. Daarom maakt BH Support als een van de weinige lingerie webwinkels onderscheid in medium, high en zelfs extreme impact sporten. Zo weten vrouwen zeker dat hun borsten genoeg ondersteuning krijgen tijdens het sporten. Behalve voor sport BH’s kan je bij BH support ook terecht voor fijne lingerie en medische bh’s. Wanneer de producten op voorraad zijn, worden ze binnen 3-4 werkdagen geleverd.

Toekomstvisie BH support heeft op dit moment een klantenbestand van meer dan 70.000 tevreden vrouwen en Anita van Elmpt verstuurt meer dan 12.000 bh’s per jaar naar vrouwen thuis toe. Anita streeft er naar om te blijven groeien met haar webwinkel en uiteindelijk ook nog badmode toe te voegen aan haar collectie. Maar haar focuspunt blijft op het leveren van de beste sport bh’s. “Binnen een paar jaar ben ik de Marlies Dekkers in de wereld van de sport bh’s,” aldus de eigenaresse.