Guy Sarlemijn

Guy Sarlemijn Design is actief in het verbouwen en inrichten van salons, winkels en kantoren. Het designbedrijf is vijfentwintig jaar geleden opgericht door Guy Sarlemijn. Guy Sarlemijn begon ooit met het inrichten van kapsalons, daar heeft hij dan ook de meeste ervaring in, maar inmiddels heeft hij ook een behoorlijke ervaring opgebouwd met het verbouwen en inrichten van winkels en kantoren in diverse branches.

Werkwijze

Als er een bedrijf interesse heeft in een ontwerp van Guy Sarlemijn Design, dan worden de volgende stappen altijd doorlopen:

 • Stap 1: De intake. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek worden de wensen van de klant in kaart gebracht.
 • Stap 2: Het 2D-ontwerp. Naar aanleiding van de intake waarin duidelijk is geworden wat de klant wil, volgt er een 2D-ontwerp. In dit ontwerp wordt de indeling van de ruimte besproken en worden er adviezen gegeven over de routing van de winkel.
 • Stap 3: De 3D-tekening. Als het 2D-ontwerp naar wens is, volgt er een 3D-tekening waarin met elk detail wordt aangeven welk design de winkel gaat krijgen. Zodoende wordt er een goed beeld geschetst van de winkel en weet de klant wij hem/haar te wachten staat.
 • Stap 4: Het technisch ontwerp. Tijdens dit proces worden de technische tekeningen verder uitgewerkt en wordt de definitieve offerte opgevraagd. Hierin wordt altijd rekening gehouden met het budget van de klant.
 • Stap 5: Planning en uitvoering. De klant bepaalt wanneer er gestart gaat worden met het project, daarom wordt de planning altijd in overleg samengesteld. Er moet ook rekening worden gehouden met de uitvoerders.
 • Stap 6: De oplevering. Dit is het moment dat de winkel of kantoor zijn nieuwe design aan de buitenwereld mag tonen. Het team van Guy Sarlemijn gaat altijd gedetailleerd te werk waardoor er aan elk detail is gedacht.
  • Kappersbranche

   Guy Sarlemijn Design is veel actief in de kappersbranche. Maar de laatste jaren heeft Guy Sarlemijn ook klanten uit andere branches. Ze hebben bijvoorbeeld ook spa’s, wellnesscentra, beautysalons en zelfs scholen als klant. Dit maakt het werk bijzonder uitdagend voor het team van Guy Sarlemijn Design.

   Showroom

   Het team van Guy Sarlemijn Design bezoekt graag zijn (potentiele) klanten, maar daarnaast heeft Guy Sarlemijn Design ook een showroom die iedere maandag open is van 10:00 uur tot 17:00 uur. In deze showroom worden nieuwe producten aangeboden, maar er worden ook showroommodellen en occasions voor spotprijzen verkocht.