JVG Vastgoed

JVG Vastgoed is een vastgoedonderneming die actief is in Nederland, Georgië en de Verenigde Staten. Een van de belangrijkste kernwaarden van JVG Vastgoed is duurzaamheid.

Het bedrijf

JVG Vastgoed is een holding waar verschillende vastgoedbedrijven (dochterondernemingen) onder vallen. Het vastgoedbedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen en exploiteren van diverse soorten vastgoedprojecten, zoals woningen, kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfsruimten. JVG Vastgoed doet dit in binnen- en buitenland; de vastgoedportefeuille bestaat op dit moment uit verschillende panden in Nederland, de Verenigde Staten en Georgië. Een van de belangrijkste kernwaarden van JVG Vastgoed is het duurzaam ondernemen. Voor het vastgoedbedrijf betekent dat dat alle panden die zij bouwen, ontwikkelen of exploiteren duurzaam worden gerealiseerd. Tevens is het streven van JVG Vastgoed om alle panden energiezuinig op te leveren, met een energielabel A of A+. Ook heeft de vastgoedonderneming oog voor architectuur. Hij won namelijk in 2017 met een van zijn dochterondernemingen een architectuurprijs voor een multi-family residential building, in Georgië, Tbilisi/Bagebi.

Oprichter Gijs de Jager

Gijs de Jager is de oprichter van JVG Vastgoed. Voordat hij in 1981 zijn eigen vastgoedonderneming startte, werkte hij bij een accountantskantoor. Via dit kantoor kwam hij in contact met een vastgoedonderneming, die Gijs de Jager vroeg om bij hem te komen werken. In 1978 pakte Gijs de Jager deze kans en besloot bij het vastgoedkantoor te gaan werken. Hij bleek goed in zijn werk te zijn en daarom besloot hij in februari 1981 JVG Vastgoed op te richten. Gijs de Jager was toen vijfentwintig jaar oud. Hij begon met het investeren in vastgoed in Nederland en later breidde dit zich uit tot Georgië en de Verenigde Staten. Georgië is een niet voor de hand liggend land, maar via zijn Georgische echtgenote kwam Gijs de Jager in contact met het land en startte daar verschillende vastgoedprojecten en goede initiatieven op.