Kleinsman / Varzideh Dental Center

Kleinsman / Varzideh Dental Center is een tandheelkundig centrum gespecialiseerd in esthetische hoogwaardige gebitsverzorging waarbij de nadruk ligt op kwaliteit én service. De kliniek is gevestigd in Bocholt in Duitsland, ter hoogte van Arnhem. Kleinsman / Varzideh Dental Center bestaat uit twee tandartspraktijken: Kleinsman tandartsen en KL²-tandartsen, een tandtechnisch laboratorium en een mondhygiëne studio.

Diensten

KleinsmanVoor doorsnee behandelingen als een tandartscontrole en een bezoek aan de mondhygiënist kunnen mensen bij Kleinsman / Varzideh Dental Center terecht, daarnaast is Kleinsman / Varzideh Dental Center een pionier op het gebied van tandheelkunde. Ze waren de eerste met een 3D-techniek en een DSD-techniek (Digital Smile Design). Ze kunnen de tanden voorzien van flinterdunne facings (laagjes dun porselein), ook wel KL² genoemd. Kleinsman en Varzideh hebben zelf ook een techniek ontwikkeld: KL² Non-Prep Facing; de tanden worden gecorrigeerd door middel van KL² zonder dat de originele tanden bewerkt worden. Omdat de kliniek zo innovatief is, worden ze vaak benaderd door leveranciers van materialen om het product uit te proberen en hier vervolgens een rapport van op te maken, dit wordt dan vaak gebruikt als promotiemateriaal.

Service

Kleinsman / Varzideh Dental Center kenmerkt zich door het hoge serviceniveau. Zij waren de eerste waarbij de focus niet alleen lag op het leveren van kwaliteit, maar ook op service. Wanneer mensen de kliniek bezoeken, wordt hun auto geparkeerd, kunnen ze plaatsnemen in de lounge en krijgen ze koffie aangeboden. Het is zelfs mogelijk om eten te bestellen. Omdat klanten van ver komen, regelt Kleinsman / Varzideh Dental Center indien gewenst ook een hotelkamer en dan zorgen ze ervoor dat er een klein presentje op de hotelkamer klaar staat. Bij Kleinsman en Varzideh gaat het naast de kwaliteit van de behandeling ook om beleving.

25-jarig bestaan

Pand kleinsmanIn 1992 werd Kleinsman / Varzideh Dental Center opgericht door de broers Richard en Bertho Kleinsman. Beide broers werkten toen al in Duitsland en zagen er mogelijkheden tot het openen van een eigen praktijk. Met een kliniek net over de grens was hun doel om zowel de Nederlandse als Duitse markt te bedienen, inmiddels hebben ze een klantenbestand opgebouwd dat bestaat uit klanten vanuit de hele wereld. In 2005 kwam Varzideh bij de kliniek werken. Sinds vorig jaar is zijn naam ook verbonden aan de kliniek. Op dit moment dient zich een nieuwe tandarts aan waar Kleinsman en Varzideh ook een toekomst in zien: Firas Zoubi. Hij heeft zijn opleiding cum laude afgerond en is vervolgens bij de artsen in de leer gegaan. Hij draait nu een aantal jaar mee en heeft inmiddels ook de kwaliteiten.