Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers is een sociaal en maatschappelijk betrokken uitgever, gevestigd in Hoogezand, die periodieke publicaties verzorgt voor verschillende stichtingen en verenigingen. Nolin Uitgevers is een echt familiebedrijf. Inmiddels zijn er 50 tot 60 mensen in dienst bij Nolin Uitgevers verdeeld over de afdelingen verkoop, vormgeving, marketing en communicatie, drukkerij, financiƫn en personeelszaken.

Kosteloze publicaties

Nolin Uitgevers verzorgt in opdracht van een vereniging of stichting publicaties in de vorm van magazines, kranten, brochures, folders, flyers en posters en hebben altijd een maatschappelijk en sociaal doel. Een stichting of vereniging heeft de mogelijkheid om kosteloos hun uitgave te laten ontwerpen, te laten drukken en te verspreiden door Nolin Uitgevers.

Werkwijze

Stichtingen of verenigingen hebben de mogelijkheid om hun bestaande of nog te ontwikkelen verenigingsblad gratis te laten ontwerpen en te laten drukken. Hiervoor moet een aanvraag worden gedaan bij Nolin Uitgevers. Voor Nolin Uitgevers is het niet van belang of de organisatie landelijk, regionaal of plaatselijk actief is. De marketing- en communicatieafdeling beoordeelt wekelijks of de aanvraag voor een gratis publicatie met het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers mogelijk is.

Indien de stichting of vereniging in aanmerking komt voor een gratis publicatie, neemt Nolin Uitgevers de gehele productie uit handen. Nolin Uitgevers beschikt over de juiste faciliteiten en vakmensen die de gehele planning op zich nemen en ervoor zorgen dat een uitgave van begin tot eind wordt vormgegeven en wordt geproduceerd. Hierbij staan uiteraard de wensen van de opdrachtgever centraal.

Adverteren

De publicaties van Nolin Uitgevers worden medemogelijk gemaakt door adverteerders. De adverteerders steunen hiermee altijd een maatschappelijk of sociaal doel. De adverteerders bestaan uit regionale en landelijke ondernemers die hun naam willen verbinden aan de stichting waarvoor Nolin Uitgevers de publicatie verzorgt. Voorbeelden van projecten die zijn verzorgd door Nolin Uitgevers: Stichting Veilig Onderwijs, Stichting Ondersteuning Gehandicapten en Vereniging Hartsdromen.