Quro Finance

Quro Finance geeft fiscaal, juridisch en financieel advies. Het adviesbureau maakt op maatgemaakte financiële planningen voor zowel particulieren als ondernemers. Tevens begeleidt Quro Finance klanten naar een notaris en bemiddelen ze bij complexe financiële situaties. Het bedrijf is opgericht in 2005 door Lars Fafié.

Diensten particulieren

Particulieren kunnen Quro Finance benaderen voor hulp bij het aanvragen van, en advies over een hypothecaire lening. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant en wet- en regelgeving. Quro Finance adviseert niet alleen in de keuze voor een hypotheek, maar biedt ook hulp tijdens de aankoop van een woning. Particulieren die al een koopwoning hebben en deze willen verhuren, kunnen voor advies en begeleiding in de aanvraag van een huurvergunning bij de gemeente, terecht bij Quro Finance.

Diensten ondernemers

Bij het starten van een onderneming komt veel administratie kijken, bijvoorbeeld het kiezen van een rechtsvorm, het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst of een eventuele bedrijfsfinanciering. Hierin biedt Quro Finance ondersteuning. Ook voor het veiligstellen van de onderneming is een Quro Finance een goede partner. Ondernemers kunnen voor advies wat betreft een eigen woning terecht bij Quro Finance. Ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfspand en een pand willen huren of kopen, kunnen worden begeleid bij de financiering. Bij het aannemen van personeel, de arbeidsovereenkomst of arbeidsconflicten bemiddelt Quro Finance. Het financiële adviesbureau helpt ook ondernemers die hun onderneming willen verkopen of die een onderneming willen overnemen.

Werkwijze

Bij Quro Finance staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Alle financiële plannen worden op maat gemaakt, dat betekent dat daar een aantal inventarisatiegesprekken aan vooraf gaat. Alle persoonlijke en financiële wensen en behoeften worden op elkaar afgestemd, waardoor er een evenwichtige financiële balans ontstaat. In het advies wordt altijd rekening gehouden met het verleden, de huidige en toekomstige situatie.

Lars Fafié

Lars Fafié richtte in 2005 Quro Finance op. Binnen het bedrijf houdt hij zich dagelijks bezig met de organisatie en alles wat er bij een onderneming komt kijken. Daarnaast is hij een van de adviseurs binnen het financiële adviesbureau. Zijn passie ligt in het gehele bedrijf, hij haalt altijd het onderste uit de kan en streeft ernaar om met Quro Finance een goede financiële partner te zijn en te blijven.