Siebel Juweliers

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is een van de oudste juweliersketen met 47 fysieke shops verspreid door heel Nederland. Daarnaast is er een webshop. Siebel Juweliers is een warenhuis van juwelen, sieraden en horloges.

Breedste assortiment

In 1912, 110 jaar geleden werd de eerste Siebel Juwelier geopend door de 25-jarige zilversmid Arij Siebel in Rotterdam. Het doel van de zilversmid was het bieden van de mooiste sieraden en horloges, waarbij vertrouwen, een persoonlijke benadering en een goede service de uitgangspunten waren. Vandaag de dag is dat nog steeds hetzelfde bij Siebel Juweliers. In de loop der jaren is de juwelier uitgegroeid tot een winkel met het breedste assortiment sieraden, juwelen en horloges.

Elke collectie heeft een eigen verhaal

Vroeger hanteerde Siebel Juweliers drie collecties: Siebel Time, dat waren de horloges, Gold by Siebel, dat betroffen alle gouden sieraden en Silver by Siebel, dat waren alle zilveren sieraden. Tegenwoordig zijn er meer dan zeventig collecties te vinden. De collecties zijn ingedeeld per stijl. Elke collectie ligt gedecoreerd in een vitrine. En elke vitrine vertelt zijn eigen verhaal. De winkel is zo ingericht dat de klant een bepaalde route loopt en wordt meegenomen in de verhalen van de collecties.

De laatste trends

Siebel Juweliers volgt de laatste trends op het gebied van sieraden, horloges en diamanten. Er wordt hiervoor veel in het buitenland gereisd door de inkopers van Siebel. Inmiddels heeft Siebel een behoorlijk netwerk opgebouwd van sieradenontwerpers en fabrikanten van over de hele wereld. Aan de hand van de reizen en de samples die regelmatig door fabrikanten worden opgestuurd, wordt een keuze gemaakt voor de nieuwste en mooiste collecties.

Eigen merk

In samenwerking met sieradenontwerpers en fabrikanten ontwikkelt Siebel Juweliers haar eigen merken. Deze collecties worden exclusief gemaakt voor Siebel en worden enkel en alleen in de fysieke winkels of online verkocht door Siebel. Elk sieraad dat de juwelier verkoopt, is uniek.

Van 47 naar 60 winkels

In de afgelopen jaren is Siebel Juweliers sterk gegroeid en de juwelier hoopt deze groei voort te kunnen zetten. Binnen twee jaar zijn er zestig winkels geopend. Daarnaast wil het bedrijf investeren in kennis; werknemers goed opleiden zodat zij klanten van de juiste informatie kunnen voorzien. Siebel Juweliers hoopt Nederland rijk te kunnen maken met wat er in de wereld te koop is op het gebied van sieraden, juwelen en horloges.