Smees Groep

Smees Groep Catering is een cateringbedrijf dat door heel Nederland, maar voornamelijk de randstad, opereert. Smees Groep Catering verzorgt de catering voor zowel mensen thuis, bijvoorbeeld op een feestje, als zakelijk, bijvoorbeeld op een bedrijfsborrel. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om de gehele aankleding van de locatie op zich te nemen. De koks waarmee Smees Groep samenwerkt, zijn gekeurde freelancers met jarenlange kookervaring.

Smees Groep levert het totaalplaatje

Smees Groep Catering is in te huren voor elke gelegenheid, zoals bruiloften, feesten en partijen, maar het cateringbedrijf kan ook zakelijk ingezet worden, zoals een bedrijfslunch, een congres, beurs of een receptie. Smees Groep Catering levert op vele manieren de catering. De meest gekozen manier om catering te leveren is een lopend buffet, maar alle opties zijn mogelijk, zoals een proeverij, een barbecue, life cooking of een borrel. Ook als klanten met eigen ideeën komen, staat Smees Groep ervoor open om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Smees Groep wil graag het totaalplaatje leveren zodat de klant er geen omkijken meer naar heeft, daarom wordt er ook, indien gewenst, gezorgd voor een gepaste aankleding. In samenwerking met andere bedrijven zorgt Smees Groep Catering voor de aankleding, zoals versierde of passende stoelen en ander meubilair, (avond)verlichting, bloemen en decorinrichting. Geeft de klant een feest buiten, dan regelt Smees Groep Catering een feesttent, het stroom, de sanitaire voorzieningen en er is zelfs een mogelijkheid tot entertainment.

Freelance koks

Het cateringbedrijf werkt samen met freelance koks. In de loop der jaren heeft Smees Groep een bestand opgebouwd dat bestaat uit de beste koks met verschillende specialiteiten. Afhankelijk van de wensen van de klant worden er een of meer passende koks gezocht. Er wordt dan gekeken naar een kok waarvan de specialiteiten liggen in de richting van de klant. Klanten kunnen rekenen op culinaire voorgerechten, hoofdgerechten met vlees of vis, of vegetarische gerechten, maar ook rijkgevulde salades, bijgerechten en desserts.

De desserts van Smees Groep

De nagerechten van Smees Groep leveren altijd complimenten op. Klanten vragen vaak hoe de desserts bereid worden en of het recept online staat. Na veel interesse is Smees Groep Catering de pagina www.smees-groep.com begonnen waarop alle nagerechten, maar ook andere recepten en tips van Smees Groep te vinden zijn. Daarnaast worden de populairste recepten gedeeld via hun eigen Twitter-account: Smees Groep Desserts (@smeesgroep).