Beyuna Business

Beyuna Business

Beyuna biedt biologische supplementen en verzorgingsproducten aan. Deze producten kunnen door consumenten gebruikt én verkocht worden. Wanneer een consument namelijk zijn eigen onderneming opzet met Beyuna-producten kan er een actief en passief inkomen gecreëerd worden. Beyuna biedt een totaalconcept met producten, website, administratiesysteem, trainingen en promotionele middelen.

Wat doet Beyuna Business

Beyuna geeft iedereen de mogelijkheid om te ondernemen. Een consument kan namelijk de rol van winkelier of groothandel op zich nemen zonder over benodigdheden of infrastructuren te beschikken. Beyuna maakt gebruik van de nieuwste online tools om dit realiseren. Vanwege deze korte toeleveringsketens wordt de traditionele geldstroom gedeeld met Beyuna-consumenten door middel van kortingen en te betalen royalty’s. Op de ze manier kan een consument naast een direct inkomen, ook een passief inkomen verdienen. Vanaf elke plek in de wereld kan er gewerkt worden, zolang er maar beschikking is over een computer en internet.

Missie

Beyuna wil een belangrijke rol spelen in het bijdragen van een gezonde levensstijl van consumenten. Daarnaast wil het bedrijf ervoor zorgen dat consumenten optimaal bewust worden van hun eigen gezondheid. Vanuit deze missie wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan preventieve gezondheid door middel van het aanbieden van voedingssupplementen die het lichaam aanvullen op de dagelijks benodigde voedingsstoffen. Beyuna is van overtuigd dat gewoon voedsel niet toereikend is aan de algemene dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft. Met haar producten werkt Beyuna preventief aan een goede gezondheid.

Hoe werkt Beyuna

Iedere consument kan zijn eigen onderneming starten door een kleine investering te doen. Bij Beyuna kunnen consumenten gebruik maken van een concept dat is samengesteld door het bedrijf. Wanneer er geïnvesteerd in, stelt Beyuna een website en een administratiesysteem beschikbaar waarmee gewerkt kan worden. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de marketing- en communicatiemiddelen die Beyuna beschikbaar stelt.

Biologische producten

Beguna biedt voedingssupplementen die een aanvulling zijn op de dagelijkse voedselinname zodat een gezondere levensstijl wordt gecreëerd. Alle producten van Beyuna zijn biologisch en GMO-vrij (Genetisch Gemodificeerd Organisme), dat betekent dat de ingrediënten niet genetisch gemanipuleerd zijn. Bovendien worden er geen onnodige hulp-, kleur- en vulstoffen toegevoegd. Naast voedingssupplementen biedt Beyuna ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. Ook deze producten zijn met natuurlijke producten gemaakt, waarbij geen gebruik is gemaakt van dierproeven en chemicaliën.